ЦСКА ще се раздели с поне двама футболисти до края на месец август. Сигурен напускащ е десният бек Стойчо Атанасов, който остана извън сметките на щаба след загубата с 1:3 от Черно море на „Армията”. От тогава не е попадал в групата, а и не получи картотека за Европа, пише „Тема спорт”.

Всичко това говори красноречиво за бъдещето на Атанасов. Има опция Стойчо да бъде изпратен под наем в друг клуб, така както ЦСКА има практика да процедира с младите си футболисти.

Други потенциални напускащи са Бодуров, Чорбаджийски, Гълъбов и Пинто. Ситуацията около Бодуров и Пинто е напълно неясна, като до момента от клуба не са решили как да процедират с тях.

Излезе информация, че един от поводите за действията на Бодуров в последно време е оферта от гръцкия евроучастник Атромитос. Бранителят обаче не бил пуснат и това довело до дисциплинарни нарушения от негова страна.

Договорът на Пинто пък изтича следващото лято и не е изключено да си потърси възможност за изходящ трансфер до края на месеца.

Армейците са склонни да продадат Чорбаджийски при добра оферта, след като бранителят почти не играе откакто Люпко Петрович пое официално отбора.

За Гълъбов пък е известно, че е желан отново под наем от Етър. Неговото бъдеще обаче зависи от ситуацията с Бодуров и Чорбаджийски. Ако ЦСКА не се раздели с по-опитните защитници, то Гълъбов ще бъде преотстъпен на „Ивайло”.