Феновете на Локомотив Пловдив намериха оригинален начин, за да подкрепят любимия си клуб. Привържениците на „смърфовете” организираха „виртуална екскурзия” за мача с ЦСКА в събота.

Ето какво пишат те:

Локомотивци,

След повече от успешната продажба на виртуални билети, организирана от нас в подкрепа на футболния клуб, и на фона на все още празните стадиони, ние от Фенклуб „Локомотив Пловдив“ организираме първата по рода си продажба на билети за виртуалната екскурзия под мотото „Ще дойдем всички пак на Ариана“.

Виртуалната екскурзия ще се проведе с влакова композиция на 6 март 2021 г. Влакът потегля в 13:12 часа. Връщането е в 19:26 часа. Местата дори и във виртуалните влакове са ограничени, затова побързайте да си запазите място до прозореца!

Постъпленията от първото футболно виртуално гостуване в историята на футбола ще отидат отново в подкрепа на футболния клуб, който е принуден да играе пред празни трибуни.

Начините за закупуване на талон са четири:

- Чрез директен превод към сметката на ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД - BG98IORT80481055795100;

- На касите на Easypay, като се представи сметката BG98IORT80481055795100 и се даде за основание:

“Талон за Виртуална екскурзия”

- По Paypal сметката на клуба на PayPal.me/lokomotivpd като оставите бележка “Талон за Виртуална екскурзия”

След заплащане на сумата е достатъчно да се изпрати снимка с разписка за преведената сума на официалната страница на Фенклуб Локомотив Пловдив или на имейл “fanclub@mainite.bg” и ще получите персонализиран талон за екскурзията.     

- От ЧЕТВЪРТЪК във фен-магазина на Лаута.

Цената на всеки талон е 10 лв.