Жребият определи голямо дерби в един от полуфиналите в турнира за Купата на БФС при набор 2003. Юношите на ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг на 5 май, "червените" ще бъдат домакини в първата среща, а реваншът на стадион "Георги Аспарухов" е седмица по-късно - на 12 май.

В другата полуфинална среща излизат един срещу друг Септември София и Лудогорец, а датите са същите. Столичани най-напред са домакини, а ответната среща е на базата на шампионите "Гнездо на орли".

В тази възраст Купата на БФС има най-голяма стойност, тъй като носителят ѝ ще представя България в Младежката Лига на УЕФА, ако се проведе през тази година.

При родените през 2005 година Левски играе срещу Славия, като първата среща е на стадиона на сините. Реваншът е на стадион "Славия", като датите и часовете на мачовете ще бъдат определени допълнително. Ботев Пловдив ще срещне

ЦСКА в другия полуфинал при юношите U16. Срещите все още са без дати и часове, тъй като по същото време националният отбор на България в тази възраст ще участва на международен турнир в Сърбия.

Станаха ясни и двойките при най-малките - децата до 14 години, родените през 2007 година.

Там Славия най-напред е домакин на терена в квартал "Овча купел" на 5 май, сряда, а реваншът на стадион "Георги Аспарухов" е насрочен за 12 май, сряда. В другата среща ЦСКА посреща Локомотив Пловдив в първи мач на 5 май от 15.00 часа на терена във ВТУ "Тодор Каблешков". Реваншът на изкуственото игрище на "Лаута" е на 12 май от 17.00 часа.