В четвъртък ЦСКА ще излезе с един и същ стартов състав в трети пореден двубой. В реванша със Зоря Луганск "червените" ще използват 11-те от първата среща с украинците (1:1) и тази с Лудогорец (0:0). Именно в тази конфигурация тимът показа най-добрите си игри от началото на сезона. 

Тимът започна да се адаптират към новите изисквания и това си пролича в последните две срещи. За гостуването на Зоря няма да пътуват Бодуров и Пинто, които на този етап не попадат в сметките на Люпко Петрович.

В Украйна "червените" трябва да се разпишат поне веднъж, след като инкасираха гол в домакинството си. Съперникът е доста трудно преодолим у дома. Последният случай, в който е пуснал повече от едно попадение на свой терен, е бил на 12 април срещу Динамо Киев - 2:3, но луганци остават с човек по-малко в 69-ата минута.

В понеделник футболистите на ЦСКА получиха изцяло почивен ден. Българите се прибраха по родните си места, а част от чужденците посетиха аквапарка в Пловдив. Сред тях бяха Coy, Евандро, Фабрини и Енрике. Тимът подновява тренировки днес, а в сряда преди обед лети с чартър за Украйна. Двубоят със Зоря е в четвъртък от 20:00 часа.