Защитникът Божидар Чорбаджийски замина с тима на ЦСКА за Турция, където „червените” ще проведат част от зимната си подготовка. Бранителя напусна със скандал румънския Стяуа и отново акостира на „Българска армия”.

„Радвам се, че отново съм в ЦСКА и ще се радвам да помогна, ако мога. В Румъния явно се объркаха много неща, но не е сега моментът да коментирам. Тези хора, които трябва да знаят какво е станало – знаят. Със сигурност обаче това бе добър опит за мен. Видях, че мога да се справям и в чужбина. Да се надявам, че занапред ме чакат европейски сцени”, сподели Чорбаджийски при заминаването на тима на Аерогара „София”.

„Настроението е много добро в ЦСКА, колективът е същият. Познавам всички и се надявам да бъда полезен на тези, които идват сега и искат да се приспособят. Насреща съм, всичко е перфектно”

„Ще се постараем да наваксаме и да стопим преднината на Лудогорец в шампионата, пък каквото стане. Положителен резултат в първия кръг срещу Левски може да повлияе за една добра серия и напредване в класирането”.

„С оглед на жребия за купата се надявам да се класираме за полуфинала, а след това да вземем и това, което половин България иска”, допълни защитникът.

Той още изрази надежда, че ще получи повиквателна за националния отбор за решителните плейофи за класиране на Евро 2020 през март.