ЦСКА вече е в Марбея. След повече от 8-часово пътуване „червените“ пристигнаха в испанския курорт, където ще се проведе вторият етап от зимната подготовка на тима.

Въпреки умората, няколко часа след кацането в Испания треньорът на „армейците“ Милош Крушич изведе своите възпитаници за първо занимание.

Сръбският специалист може да разчита на всичките си футболисти, с изключение на Нуно Томаш. Португалецът не отпътува днес с тима, защото все още няма яснота за бъдещето му. Голяма е вероятността защитника да има нов отбор през пролетта.

Армейците със сигурност ще изиграят четири контролни срещи, като в момента се водят преговори и се уточняват детайли за евентуална пета проверка на испанска територия. 

Първият мач е на 21-ви януари, вторник срещу немския Нюрнберг. На 26-ти, неделя отборът се изправя срещу елитния японски тим Шонан Белмаре, а на 29-ти, сряда излизаме срещу шампиона на Южна Корея - Чонбук Хюндай Моторс. Четвъртата контролна среща е планирана за 1-ви февруари, събота, а съперник ще бъде чешкият Яблонец. Точните начални часове и терените, на които ще се играят мачовете ще бъдат обявени в дните на самите двубои.

„Червените“ се прибират в София на 3-ти февруари, където ще продължи подготовката си за пролетния полусезон.