Отборът на ЦСКА вече направи първа тренировка в Австрия, където ще протече вторият етап от лятната подготовка на „червените”. Тимът замина за втория си лагер рано тази сутрин.

Ето какво написаха от ЦСКА в официалния си сайт.

ЦСКА проведе първa тренировка на австрийска земя. В заниманието взеха участие всички налични 24 футболисти, които попаднаха в групата за лагер-сбора. Тази вечер старши треньорът Любослав Пенев наблегна oсновно на тактически задачи.

Сутринта отборът отлетя за Австрия и около обяд се настани в луксозен хотел в курортното градче Фулпмес. Приятно и прохладно време, с температура на въздуха около 18 градуса посрещна армейците, които ще разполагат с отлични условия за една пълноценна подготовка и възстановяване, за да може тимът да е готов за тежките битки, които предстоят в евротурнирите и родния шампионат.

Първата котролна среща е насрочена за утре (26 юни) в 19:00 часа българско време (18:00 местно време) и ще бъде излъчена пряко в ефира на Диема. Съперник е австрийския елитен тим Вакер (Инсбрук), а двубоят ще се играе на стадиона в град Фулпмес.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ЗАНИМАНИЕТО