Вратарят н ЦСКА Густаво Бусато сподели, че успехът над Черно море би бил възможен, само ако „червените“ играят като семейство на „Тича“. Отделните индивидуалности няма да доведат до крайния успех срещу силния тим на Илиан Илиев, обяви той.

Капитанът на ЦСКА даде пресконференция рамо до рамо с треньора Александър Томаш преди утрешното гостуване от 10 кръг. Мача можете да гледате по DIEMA SPORT, както и да следите в развитие в Gong.bg.

“Когато се направи смяна на треньора, е защото нещата не вървят добре. Срещу Томаш ние сме играли няколко години, винаги където той е бил, е показвал добра работа. Сега е при нас и смятам, че е моментът да се постави ЦСКА на мястото, където трябва да бъде – на първите позиции“, сподели стражът.

Запитан, дали капитанската лента тежи, Бусато отговори уверено, че е готов да носи тази отговорност.

„Това е голяма гордост, да се носи лентата на ЦСКА, аз съм от 6 години тук и мисля, че заслужавам, но треньорът решава кой да я носи. Аз съм готов да водя ЦСКА, а ЦСКА винаги се бори да е шампион, аз ще опитам да допринеса с това.“

„Черно море е много добър отбор. Но треньорът винаги казва, че трябва да имаме добър отбор, а не отделни индивидуалисти, ако играем като семейство, имаме шанс да победим. Силен отбор са, ще се борим за успеха. Уверен съм, че ще постигнем положителен резултат, защото това са целите на ЦСКА“, каза още капитанът.

„Винаги когато казвам думите ЦСКА, се насълзявам, защото се превърна в семейство. Когато Томаш дойде, каза, че ще се скъса от работа. Това е пътят да сме победители. Трябва всички да осъзнаем какво означава ЦСКА за България. Ние сме най-добрият отбор, с най-добрите фенове, затова трябва да изграждаме този път“, добави още Гуаставо Бусато.

подкрепя българския спорт