Маркетинг мениджърът на WINBET Десислава Колева – Иванов присъства на пресконференцията, на която бе обявено, че компанията става генерален спонсор на ЦСКА.

Антон Узунов
35 снимки

„Вече пет години си партнираме с ЦСКА. Параметрите по договора няма как да бъдат посочени, защото те са конфиденциални. Това продължаване на нашите взаимоотношения говори за страхотно сътрудничество, а през тези години заформихме и такова приятелство. Щастливи сме, че искат да продължат да работят с нас и за в бъдеще. Стискаме им палци и сме зад тях. Дано да постигнат успехи както в България, така и в Европа“, заяви Иванова.

Тя отговори и на въпрос дали компанията ще придобие акции на клуба.

"С оглед на политиката, която води компанията, такъв тип сътрудничество не стои на дневен ред. Ние сме рекламодател и не искаме да влизаме в колаборации с клубовете. Надявам се, че разясних въпроса“, добави още тя.

„WINBET е компания, която се занимава с хазарт, и имаме право да подкрепяме мъжки и женски спорт. Не можем да финансираме юношески турнири или отбори. Вече клубовете решават как ще разпределят средствата си. Отношенията ни прерастват в приятелски, но сме подписали различни договори. Сега вече е бизнес“, каза Иванова.