Старши треньорът на ЦСКА Александър Томаш отвори за медиите една от тренировките на отбора. 15 минути от днешното занимание на „червените“, което се проведе на базата в Панчарево беше достъпна за журналистите.

Томаш имаше на разположение всичките си футболисти, уточни сайтът на "червените".

В тренировката с основаната група се включиха четирима от новите футболисти на ЦСКА -  Аарон Исека, Илиан Илиев-младши, Зюмюр Бютучи и Джеймс Ето'о. Националът на Люксембург, който също наскоро подписа с клуба - Мика Пинто, обаче беше на облекчен режим. Сейни Санянг и възстановяващият се след операция на тумор Илиан Антонов бяха извън основната група.

Тренировката започна с физически натоварвания във фитнес центъра, след което футболистите проведоха и интензивни упражнения с топка. Това бе единственото занимание в днешния ден, а утре (сряда) тимът ще тренира двуразово.

От четвъртък до неделя отборът на Александър Томаш отново ще има по едно занимание дневно.

Тренировките на ЦСКА до края на седмицата ще останат затворени за медии и фенове.

ЦСКА се подготвя за гостуването на Локомотив София в понеделник, 16 септември. Столичното дерби ще се играе от 19:45 часа на стадион "Локомотив" и ще се излъчва по DIEMA SPORT. Maча можете да следите и в Gong.bg.

Според последните информации, още днес ЦСКА може би ще се подсили с още един защитник. Става дума за Лиъм Купър, който 10 години носеше екипа на Лийдс, но вече е свободен агент.

подкрепя българския спорт