Казусът с бъдещето на Жорди Кайседо продължава да бъде повече от гореща тема. Gong.bg се свърза с агента на играча – Ернан Банято, който откликна на въпросите, свързани с играча.

От клуба на "червените" се твърдеше, че нападателят не се е върнал от ваканцията си, а след това самият еквадорски стрелец публикува видео в социалните мрежи как тренира във фитнес зала, която се намира в родната ни столица. ЦСКА се подготвя в Австрия за старта на новия сезон в efbet Лига и Лига на конференциите, а нападателят все още не тренира със своите съотборници и новият треньор Саша Илич.

6 снимки

Прилагаме това, което каза Банято за нашата медия:

Дали някой от клуба ми се обади да ме пита дали знам нещо за Жорди? Отговорът е НЕ! Единственото, което правеха, е да ми пращат заплашителни съобщения по телефона.

 Emona Tsoncheva / LAP.bg
19 снимки

Всичко с Жорди е наред. Играчът изчаква в София, тъй като загуби багажа си при полета наобратно към Европа. Кайседо кацна вчера вечерта (22.06) в София и е в очакване да продължи подготовката си“.

„Смятам, че някакви призраци преследват този клуб. Съвсем скоро ще излезем с официално съобщение по темата. От ЦСКА не са се свързвали с мен да проверят какво става с Жорди. Единствено ни изпращаха правни писма. Това с публикацията им в социалните мрежи и каналите на отбора не е нормално. Те не са се свързали с нас, а изкарват информация за Жорди в днешния ден. Съвсем скоро той ще замине за Австрия, където се готви ЦСКА. Багажът му следва да пристигне утре (24.06) в София“, каза Ернан Банято пред Gong.bg.