Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович говори пред медиите след нулевото равенство с Локомотив Пловдив.

„Равенството не е резонен резултат, а трябва да се гледа по друг начин. Доминирахме през цялто време на мача. Направихме всичко, за да атакуваме и да участваме в мача. Ако искаш да се получи топ мач, двата отбора трябва да играят по друг начин. Единият отбор се концентрира да изритва топката и се прибра в собствената си половина. Беше трудно за нас да намерим пространства. Имахме някакви положения. Не знам как да коментираме 13-ата минута, когато наш нападател получава жълт картон, вместо да има дузпа за нас“, заяви Акрапович.

„Претенциите към съдията започнаха както преди всеки мач. Три-четири дни по-рано, за да стане напрежение. После се ритат, викат...Няма как да стане хубав мач, ако продължаваме по този начин. Какво да кажа за съдията? Имаше над 50 фаула. Няма как да стане качествен мач с хубави атаки. Ако нещата не се променят, винаги ще има някой, който ще говори преди мач за съдията дали е за този или друг отбор. Концентрацията отива на друга страна“, добави още той.

„Нямаше тенденция в едната или другата посока. Но трябва да ми обяснят ситуацията с Кайседо, при която получи жълт картон, а не му бе даден дузпа. Не знам, вижте я и ми кажете после. Какво друго да кажат от Локомотив. Ако не се опиташ да играеш футбол и с късмет излезеш с една точка, какво друго да кажеш? Моят отбор даваше всичко от себе си. Липсваше ни последният пас и преса в тяхната половина. Опитах се с включването на офанзивни играчи през второто полувреме, но не се получи“, каза босненецът.

„Винаги ме е яд, когато не спечеля трите точки. Винаги работим върху това. Познавам Локомотив Пловдив и техните качества. Когато се прибират назад и изритват топката, няма как да се получи хубав мач. Познавам всичките играчи, защото аз ги доведох. Направих го такъв, че да може да се конкурира за върха. Знаех как можем да спечелим този двубой с агресивна игра и преса, но ако съдията прекъсва всяка атака и не можеш да останеш в игра, няма как да се получи това“, заяви Акрапович.