Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович коментира успеха на тима с 2:0 над ЦСКА 1948 в двубой от 14-ия кръг на efbet Лига.

"Няма как да се съм доволен, играчите показаха добра игра, раздадоха се, показаха желание, беше твърд мач, но не допуснахме съперника да създаде ситуации. Горя във всеки мач, такъв съм, няма да се променя и мисля да помагам на играчите по този начин", коментира Акрапович.

"На играчите и на мен ми трябваше определено време, за да свикнем един с друг, днес успяхме да мотивираме играчите, няма лесен мач, колкото по-рано го разберат играчите, толкова по-добре. В Европа всеки иска да се докаже във всеки мач. Днес играхме по-добре, бяхме запознати със съперника, получи се много добре, имахме много положения, трябва да вкарваме повече от положенията си, на терена беше много по-трудно срещу Балъков", добави той.

"За Купата вкарахме 5 гола, днес вкарахме два гола, второто полувреме срещу Йънг Бойс играхме добре, на правилния път сме, но аз съм перфекционист, искам винаги да се подобряваме. Играчите днес показаха голямо желание. Не искам да рискувам с нито един играч. Чувствам се много добре тук, беше ми много хубаво, ще се чувствам още по-добре", каза още Акрапович.

"Първенството е интересно, има качествени отбори, но ние сме ЦСКА и имаме шанс за всичко", добави наставникът на ЦСКА. 

"Ще се опитаме да излезем от тази ситуация положително и без контузени играчи", отговори той на въпрос как ще се справи отбора с тежката серия от мачове, която предстои пред тима.