Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович не остана много доволен след нулевото равенство срещу Локомотив Пловдив.

Lap.bg
34 снимки

„За да става топ-мач трябва да играят и двата отбора. Днес ние играхме, а противникът не го правеше. Така нямаше как да се получи футболът. Ние винаги имаме шансове. Днес го направихме по-малко пъти, но пред нас имаше сериозна съпротива. Не успяхме да създадем много положения. Това е факт“.

„На едната страна имаш 34 фаула, на другата 31. Трудно се получават така нещата. И Колина да е съдия, при толкова нарушения не става. Ние направихме всичко възможно, за да направим така, че двубоят да изглежда добре. На всеки 10 секунди като се свири фаул, няма как да стане хубав футбол и мач“.

„Никога няма да имам нищо лошо спрямо Локомотив. С някои хора ще се уважавам винаги. С други пък съм приключил завинаги“.

„Не съм сигурен. Те направиха добър мач за Купата, с това самочувствие трябва да влезеш в мача. Направихме всичко, притеснявахме противника. Минаха 90 минути по нашия начин, но не беше възможна победата по различни причини“, заяви Акрапович.  


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.