Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович заяви, че има още върху какво да се работи в отбора въпреки победата с 2:0 над ЦСКА 1948, но въпреки това остана доволен от представянето на своите играчи. Наставникът отговори и на Димитър Илиев, който наскоро заяви, че футболистите на Локомотив Пловдив са го направили добър треньор.

Антон Узунов
75 снимки

„Много важно е да тръгнеш в мача с един гол. Имаше хубави неща. Важно е да играеш своя стил, да има сигурност. Беше много добре, че реагирахме по такъв начин след мача с Йънг Бойс“.

„Загубихме топката непланирано (при ситуацията с Андон Гущеров). Грешката беше в полузащитата. Опасни са тези топки. Работим върху това колко е важна борбата за всяка една топка. Поемам отговорност за тази грешка. Има много работа, момчетата трябва да свикнат. Не позволихме на противника да направи почти нищо, имахме положения. Това ме прави ме оптимист за бъдещето“.

„Никога не съм доволен. Трябва повече, защото момчетата могат повече. Казвам им да се наслаждават на тези мачове, да вземем позитивното от Лига Европа и да си вземем победите в първенството".

„В Европа, ако покажеш добро лице и вкараш голове, ти се вдига самочувствието. Хубаво е, когато вкараш гол. Доволен съм, когато имаме шансове, липсваше ни и късмета малко. Има ли положения, ще дойдат и головете. 2:0 днес е добър резултат".

„Димитър Илиев е много голям играч, голям човек. Поздрави за него и неговото семейство. Радвам се, че са ми помогнали да стана такъв треньор“, заяви Акрапович.