Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович акцентира, че е радостен от видяното при успеха с 3:1 над Ботев Враца в контролната среща. Босненецът призна радостта си от трансфера на Валентин Антов в Болоня и вярва, че бъдещето е пред него. Специалистът акцентира също така  и ситуацията след трансфера на бранителя в отбранителната линия на отбора. Според него там могат спокойно да играят Пламен Гълъбов, Иван Турицов и Тибо Вион, като един от тях да помага на Петър Занев и Юрген Матей.

„Чака ни много работа, малки детайли, които имаме нужда да подготвим моментално. Предстои труден период и трябва да го минем по най-добрия начин. Както беше днес, с мотивация и желание. Контролирахме мача и пресирахме непрестанно през целия мач. Това е стилът, който искаме да играе. Вкарахме и голове, което е най-важно. На добър път сме и ни предстои още една проверка”, започна Акрапович.

„Георги Йомов се справя добре с пресата, има скорост. Джером Синклеър пропусна някои тренировки и му липсва кондиция, която е нужна за този стил на игра. Той може да играе на друг пост, както и Йомов, но Йомов е по-близо до това, което искам”, продължи треньорът.

„Мисля, че Пеняранда е човекът, който може да замести Санкаре. Има качества да е в наказателното поле и да прави шансове за нападатели, както и да вкара сам голове. Там мисля, че няма да имаме проблем. Жеферсон се подобрява, надявам се да се оправи скоро. Ще се оправим без него, но ще се радвам, когато се завърне”.

„В защита имаме и Пламен Гълъбов и Иван Турицов. Тибо Вион също може да играе като централен защитник, а Синклеър да стане флангови бранител. Ако има нещо качествено, ще привлечем. Съжалявам за Вальо, тъй като е сериозно момче и има голяма кариера пред себе си. Радвам се за него, но за мен не е перфектна ситуация. Радвам се за него, това е истината. Ще го посъветвам Антов пред Синиша да играе така, както при мен. Той е добър пример и мисля, че ще се оправи”, каза Акрапович.

„Разликата с Лудогорец е факт, но искаме да я направим по-малка и да стане интересно до края на сезона. Искаме да вземем точки, а днес вкарахме страхотни голове и феновете могат да се наслаждават на атаките, които направихме днес”, завърши Акрапович.