Отборът на ЦСКА се очаква да привлече нов централен нападател по време на зимната пауза, след като е възможен и изходящ трансфер на Али Coy. В търсенето на силен играч на този пост лично се е заел новият технически директор Алан Пардю, който ще използва своите богати контакти.

Освен в атака, „червените“ ще опитат да се подсилят и в останалите позиции на терена. Смята се, че целта е да бъдат привлечени още дефанзивен халф и централен защитник. Играчи на тези позиции са нужни с оглед на въведената от новия треньор Бруно Акрапович схема на игра.

​cska.bg
7 снимки

В отбора ще се опитат на първо място да привлекат разбивач в средата на терена, където към момента единствен такъв е Амос Юга. Наложи се в тази роля да бъде преквалифициран и бразилецът Жеферсон.

На „Армията“ ще се опитат да се сдобият и с нов централен защитник. Освен титулярите Валентин Антов, Петър Занев и Юрген Матей, в ЦСКА имат само и Пламен Гълъбов, който така и не е убедил с представянето си, че може да се превърне в основен футболист на отбора.