Наставникът на ЦСКА – Александър Томаш, заяви на своята пресконференция след победата над Ботев Враца с 2:0, че всеки един мач за „червените“ ще бъде тежък и съпътстван с напрежение, но трябва всички в клуба да намерят начин да излязат от ситуацията.

„Въобще не се доближаваме до това, което искаме, но, за мен, тази победа беше много важна за самите футболисти. Така че наистина важна победа“.

Снимки: Startphoto.bg
66 снимки

„Бусато е със сътресение на мозъка и със счупен нос. Дойде сега в съблекалнята, подписал е сам да напусне болничното заведение. Вече колко години съм треньор, толкова мускулни контузии не съм имал. Аз знам къде е проблемът, но няма да го съобщя, защото ще излезе, че се оправдавам. Но, за всички, за цялата червена общност и за Вас журналистите е очеваден. Не очевиден, а очеваден. Така че ние трябва да се справим с това нещо“.

„Аз го казах и на футболистите в съблекалнята – много тежък мач. Аз не разбирам по друг начин футбола, от който се опитвам да работя. Има си го напрежението, но аз им го казах – който не може да издържи на напрежението, значи нещо е сбъркано. Трябва всеки един да дава максимума от себе си, но си има фактори, с които няма как да не се съобразим. Всеки един мач е така за ЦСКА. Може би, мачът с Левски и мачът с Лудогорец ще бъде по-различен, ще имаме пространствата. Всеки един мач ще е така за ЦСКА, ще трябва да намерим начин да излезем от ситуацията“, заяви Томаш.

подкрепя българския спорт