Бившият треньор на ЦСКА - Ангел Червенков, смята, че "червените" имат имат сили да се преборят с Черно море за второто място в efbet Лига. Спорде него отборът не може да има претенции за титлата, след като е загубил от Лудогорец и трите мача през сезона.
 
„Добрата игра на ЦСКА срещу Лудогорец беше до 1:1. Отборът стоя добре и беше стабилен. След като получи втори гол ситуацията се промени и играчите се изнервиха. Станаха много по-емоционални и започнаха да грешат, а за съжаление видяхме отново червен картон на Каранга. 
 
ЦСКА има всички основания да се пребори за второто място, защото има добър потенциал и възможности. За мен втората позиция ще е най-реална и заслужена. Въпреки, че второто място не устройва никого. Още повече отбор като ЦСКА. Още една загубена година.
 
Отборите срещу, които предстои да се изправим, са силни и това означава, че има конкуренция и интрига. Въпросът е кой ще бъде постоянен до края. Най-голямото майсторство във футбола е да се държи оптимална форма през целия сезон. Футболът е игра на голове и всеки брои точките. Жалко, че ЦСКА загуби първо шампионската титла, а след това и Купата по много глупав начин. ЦСКА влезе в капана на Ботев Пд. Трябваше да се реагира много по-умно, но вече е късно.
 
Стамен Белчев е добре подготвен треньор. Той е балансиран, с нужните познания. Българин е! Видяхме чужденците какви ги свършиха начело на отбора. Не бива да подценяваме българските треньори. Аз залагам на българското, защото видяхме, че когато се гласува на българите, като например Християн Петров, виждаме, че се справя чудесно. През пролетта той беше основна фигура“, коментира за "Мач Телеграф" Червенков.