Футболистът на ЦСКА, Валентин Антов, говори заедно с наставника на "червените", Милош Крушчич, на пресконференция преди мача срещу Царско село от 23-ти кръг на efbet Лига. 

Младокът заяви, че се радва, че играе добре за отбора и се надява да продължава в същия дух. 

"Аз искам да се знае, че искам да съм полезен на отбора. И на двете позиции се чувствам добре. Важното е къде ще прецени треньора, така че да бъда полезен на отбора", заяви Антов. 

"Гледам да не се влияя от спекулациите, не знам дали са истина. Гледам да тренирам сериозно, да се представяме добре с ЦСКА. Искаме да си свършим работата, пък не обръщам внимание на спекулациите. Ако има нещо да става, ще става в бъдеще, така че аз съм фокусиран."

"Не мисля, че може да си позволим да подценим отбора на Царско село. Допуснали сме достатъчно грешки и нямаме право на повече. Имаме да наваксваме, гледаме сериозно на мача. Искаме да вземем трите точки и да продължим напред", заяви Антов. 

"Голяма чест е да играя за ЦСКА. Мисля, че е хубаво, че правя силни мачове, искам да продължавам да го правя. Имаме си цели, искам да помагам да се представим на възможно най-високо ниво."