Вече официално бранителят на Болоня Валентин Антов говори пред DIEMA SPORT по време на контролата на ЦСКА срещу Ботев Враца. Антов каза, че вече се е чул с треньора на „рособлу” Синиша Михайлович и е изцяло фокусиран върху бъдещите си изяви в тима от Емилио Романя. Защитникът акцентира, че всичко се е развило много бързо и не е имал време да се чуе с някой за съвет.

Антов пожела на феновете на ЦСКА титли, купи, както и нов стадион и каза, че ще стиска палци на отбора от Ботуша.

74 снимки

„Офертата дойде сега и мисля, че такъв шанс ти се пада веднъж в живота, така че го сграбчих и искам да отида и да се докажа. Това са едни от най-добрите първенства. Италия е известна със своята ключова защита и смятам, че е добро място и да се боря, за да се изградя още като футболист”.

„Не съм се свързвал с Десподов, тъй като нещата бързо се развиха и се надявам да се адаптирам бързо. Успяхме да се чуем със Синиша Михайлович, но за малко. Нямам търпение да се запозная с всички и да започна да тренирам и да се развивам още”, продължи Антов.

„Не искам да давам прогнози кога ще играя. Колкото по-бързо, толкова по-добре. Знам, че това е голяма крачка и времето ще покаже. В Англия дори е невъзможно вече да се отиде след Брекзит и ситуацията. Даже от нашата страна е невъзможно. Нямам идея какви оферти е имало оттам. Отивам в Болоня и съм фокусиран изцяло върху него. Посланието ми към феновете е, че те са най-великите. Аз съм роден на този стадион. Пожелавам им всичко хубаво, да имат нов стадион, титли и купи. Стискам палци на всички момчета”, завърши Вальо Антов.