Футболистът на ЦСКА - Амос Юга, може да напусне клуба през лятото, след като е получил оферта от арабски клуб. 30-годишният национал на Централна Африканска Република, започна кампанията като дефанзивен халф, но по-късно бе преместен в ролята на централен защитник от треньора Саша Илич. На тази позиция Юга игра в повечето мачове на 31-кратните шампиони.

През настоящия сезон Юга има 26 двубоя в efbet Лига, в които е вкарал 1 гол - в мача срещу Лудогорец в Разград, който завърши 2:1 в полза на домакините.

start-photo.bg
100 снимки

Интересното е, че Юга поднови договора си с ЦСКА сравнително скоро. Преди около месец от клуба обявиха, че футболистът е подписал ново споразумение за срок от 3 години. Въпреки интереса към Юга от чуждестранни отбори по време на зимната пауза, ЦСКА не бе готов да го продаде, пише Блиц.

През лятото обаче „червените“ се очаква да осъществят трансфер за сериозна сума чрез продажбата на Дюкенс Назон.  Неназован китайски клуб е заинтересован от хаитянина, а сделката се предвижда да внесе над 2 милиона евро в касата на столичани.