Истинският тест за Милош Крушчич като треньор на ЦСКА ще бъдат мачовете с Арда. На 5 декември “червените” ще гостуват пред пълен стадион в Кърджали в 1/8-финал за Купата на България. Това се очертава като ключов мач за тима за сезона, тъй като при сериозно изоставане в първенството, “армейците” не могат да си позволят гаф и в другия турнир. Само 3 дни по-късно ЦСКА ще играе отново с Арда, но този път на стадион “Локомотив” в Пловдив в сблъсък от 19-ия кръг на efbet Лига.

Договорът на Крушчич с ЦСКА е до Нова година. В този кратък период той трябва да покаже, че може да вдигне отбора на крака и да съкрати разликата от върха, както и да продължи задължително напред за Купата на България. Ако това стане, амбицираният сърбин може да получи кредит на доверие да края на първенството.

При колебливи резултати обаче Крушчич ще си стегне багажа след изиграването на последния мач за календарната година. При това положение ще се търси сериозен треньор през зимата, който да води цялата подготовка и да има думата за новите попълнения. Фаворит за поста при подобна развръзка изглежда Стойчо Младенов, пише „Меридиан Мач”.