Един от помощниците на Александър Томаш в ЦСКА - Константин Мирчев призна, че ситуацията е такава, че няма време за експерименти. Той е сигурен, че отборът ще промени облика си в най-скоро време след слабия старт на сезона.
 
"Чувстваме се наистина добре у дома си. Същевременно имаме голяма отговорност. Заредени сме с желание и амбиция. От самото начало си поставихме за цел да гледаме това, което предстои. Целим да поставим ЦСКА на мястото, на което трябва да бъде.
 
Няма време за експерименти и чакане. Искат се резултати по най-бързия начин. Отговорността е сериозна и ние не се плашим. Имаме способности да реализираме целта. Мога да обещая, че ЦСКА ще е различен от това, което беше през началото на сезона. Наистина Александър Томаш е амбициозен и емоционален. От краткото време, в което работим в ЦСКА, виждам, че той е още по-амбициран и зареден с по-голяма страст и желание.
 
Искаме да покажем на футболистите, че ще играе този, който заслужава. Няма отписани футболисти. Най-важни са резултатите. Това се опитваме да втълпим на футболистите. ЦСКА ще излиза за победа във всеки мач, ще работим всеки ден. Ще се опитаме да изградим стил - ЦСКА да атакува, пресира и побеждава", заяви в "Арена спорт" Мирчев.

подкрепя българския спорт