Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред медиите непосредствено след поражението с 1:2 от Локомотив в Пловдив. Сред него двата тима са си разменили по едно полувреме, но неговите възпитаници не са успели да върнат двата гола.

"За съжаление претърпяхме първа загуба. Първото полувреме бяхме слаби. Два нелепи гола ни струваха загубата. Не ми се иска да кажа, че е тежала мисълта за Базел. Сега се настойваме за следващия мач", започна той.

"Трябва да бъдем малко по-агресивни. Да пресираме по-високо. Ние отстъпихме в единоборствата. Разменихме си по едно полувреме. За съжаление те ни вкараха 2 гола и ние не успяхме да ги върнем. Надявам се медицинският щаб да възстанови тези, които ще пътуват до Базел. Трудно е, но ще се справим", заяви специалистът.

Относно Ахмедов:

"Не е на това ниво, което беше, когато даде положителна проба, но работи. Утре ще направи първа тренировка. Надяваме се да навлезе по най-бързия начин в игрови ритъм", вметна Белчев.

"Базел са един много добър отбор. Това не е тайна за никого. Ние имаме нашите възможности. Надявам се да им противодействаме по най-добрия начин. Трябва да изглеждаме по съвсем друг начин, ако искаме да излезем като победители от двубоя", завърши изказването си наставникът.