Наставникът на Арда Стамен Белчев коментира мача с ЦСКА и поражението с 2:3. Според него, до този резултат се е стигнало след необясними и недопустими грешки в защита, при това и за трите попадения на "червените". 

"Победата на ЦСКА е напълно заслужена с оглед на показаното. През първата част на моменти стояхме добре, но оттам-нататък необосновано приемахме играта пред вратата си и не успяхме да се справим с атаките на съперника." 

"Не само първите два гола, а всичките три бяха много леки. За мен е недопустимо във футбола. Като цяло имам претенции към целия отбор за играта му в защита. Не се справихме в мача с ЦСКА", заяви Белчев и разкри, че все още има много работа, докато види Арда да играе така, както му се иска.  

"Далеч сме още от това, което ми се иска да виждам в отбора. Искам спокойствие, самочувствие. Има го на моменти, но и в други мачове ни липсва. Това не е моето виждане за играта, аз имам стъвсем различно виждане", добави Белчев.  

"Правим нов, млад отбор, искам да има по-голямо самочувствие, дори да ни бяга резултатът. Искам момчетата да мислят само за футбол, затова имам много претенции към всички", завърши наставникът на новака от Кърджали.