Новият старши треньор на ЦСКА - Стамен Белчев ще получава три пъти по-голяма заплата от тази, която взимаше при първия си престоя на „Армията", пише „Меридиан Мач".

Той бе начело на „червените" от есента на 2016 година до пролетта на 2018-а. Тогава специалистът бе назначен само временно, като само трябваше да осигури прехода до следващия треньор. Тогава той водеше дублиращия отбор на ЦСКА и бе най-удобният вариант. Белчев обаче изненада всички, след като постигна добри резултати и най-важното - отборът играеше добър и нападателен футбол.

Сега Стамен Белчев ще получи и една година пълен кредит на доверие от силния човек в клуба Гриша Ганчев. Той ще има необходимото време, за да направи отбора си според собствения си вкус. Известно е, че Белчев залага на агресивния и нападателен стил, при който отборът му владее трайно топката. Това ще бъде промяна в сравнение с похода на Люпко Петрович и Милош Крушчич.

Той ще има и думата при определянето на селекцията. Известно е, че ЦСКА подписа вече с три нови попълнения - Юрген Матей, Амос Юга и Юнус Санкаре, като Белчев е одобрил и тримата.