Старши треньорът на ЦСКА – Стамен Белчев, отказа да коментира дали е имало съдийски фактор при загубата на неговия отбор с 0:1 от Черно море, след която „червените“ ще се наложи да играят бараж за класиране в европейските клубни турнири.

„За съжаление отиваме на бараж, но ще трябва през него да се класираме за турнирите“.

Снимка: Startphoto.bg
88 снимки

„През първото полувреме стояхме много по-добре от отбора на Черно море, въпреки че имахме малко голови положения. Но точно това е разковничето във футбола, когато дори и малко, трябва да си реализираш положения. Като цяло, мисля, че в този мач не мога да бъда недоволен от играта на футболистите, раздадоха се на 100 процента. За съжаление, тази грешка, която беше при червения картон, то стана наведнъж и гола, което е най-лошото във футбола. Трудно можехме да се върнем в мача. Отборът на Черно море е един от стабилните отбори в групата и го показа през цялото време“.

„Не съм гледал и не искам да коментирам празни приказки. Мисля, че можеше по-добре да се справи съдията“.

Снимки: Startphoto.bg
100 снимки

„В никакъв случай не си пиар-смени. Аз мисля, че до последно опитвахме да атакуваме, макар и с десет човека. Да, някой път се получаваше, някой път не. Смените бяха продиктувани от това, че и (Тибо) Вион, и Марселино (Кареасо) висят за два мача, с по осем жълти картона. Едва ли не изглеждаше, че съм се отказал от мача, не съм се отказал от мача, но беше с цел да ги предпазя от картони“.

„Не, не трябва да има напрежение, а да се подготвим по най-добрия начин (за баража) и да спечелим мача. Без значение, който е да е отбор, ще подходим по един и същ начин“, заяви Белчев.