Наставникът на ЦСКА - Александър Томаш, изглежда ще продължи да използва формация 4-2-3-1, тъй като не реши да заложи на двама нападатели в домакинския мач срещу последния, по това време в класирането, Септември София, който бе загубен с 0:1.

Борбата за позицията на централен нападател в отбора продължава между двама футболисти, привлечени през лятото – Аарон Исека и Годуин Коялипу. В мача срещу Септември Исека стартира за първи път в титулярния състав след трансфера си от ОФИ Крит, а Коялипу се появи през второто полувреме и Исека бе преместен на дясното крило.

Въпреки че Исека не блесна в събота, той отново изглежда по-вероятният избор за титуляр в предстоящото дерби с Левски следващата събота. Исека ще се подготвя под ръководството на Томаш през следващите десетина дни, докато Коялипу ще отсъства заради националните си ангажименти с отбора на ЦАР. Това ще даде възможност на треньора да представи своите идеи и изисквания за Исека, който още търси първия си гол за ЦСКАы за мача с Левски.

подкрепя българския спорт