Нападателят на ЦСКА - Жорди Кайседо, може да се озове в Белгия гласят последните информации. Еквадорецът, който отбеляза 15 гола в 24 срещи в efbet Лига е привлякъл вниманието на няколко клуба от западноевропейската страна, пише белгийският „Voetbalprimeur”.

cska.bg
5 снимки

Според агента на играча Ернан Банато, доброто представяне на Кайседо с екипа на „червените“ е предизвикало огромен интерес. Пред еквадорското радио „Area Deportiva“ той е разкрил, че клиентът му е мишена на няколко белгийски клуба, без да посочи конкретни имена.

Белгийският сайт допълва материала си, пишейки, че 22-ата гола на Кайседо във всички турнири са му донесли приза „Най-добър чужденец в България“.

Таранът обаче желае да направи нова стъпка в кариерата си и е много възможно някой клуб от Белгия да си осигури услугите му, въпреки чеЦСКА не иска да пуска Кайседо на каква да е цена.

Именно това е причината за разрива в отношенията между Кайседо и клуба. Нападателят има договор до средата на 2025 г. с тима от Борисовата градина, а агентът му Банато твърди, че Овена е с клауза за освобождаване в размер на 2,5 милиона евро, която 31-кратните шампион прикриват.