Атакуващият полузащитник на ЦСКА Стефано Белтраме сподели, че минималната победа с 1:0 при гостуването на Витоша Бистрица е важна, въпреки че представянето на тима е могло и да бъде по-добро. 

Евандро спаси момчетата на Милош Крушчич от сериозна издънка при възобновяването на кампанията. Белтраме все пак поздрави и играчите на Витоша за добрата игра в защита, която затрудни "червените". 

"Мачът беше труден, защото те се защитаваха добре през цялото време. Ние обаче продължавахме да настояваме и накрая достигнахме до попадение и заслужени 3 точки. Можеше да се справим и по-добре, но резултатът е добър.", започна италианецът. 

"Не знам защо беше толкова труден успеха, те просто се защитаваха добре и ни създадоха проблеми с това. В крайна сметка обаче победата е най-важна. Мисля, че работим добре и се опитваме да се завърнем в най-доброто си състояние". 

"Дузпите винаги са лотария. На Али му липсваше и малко късмет, но в крайна сметка достигнахме до важния гол. Трябва да спечелим срещу Ботев, това ще е най-важното/ Ще дадем всичко от себе си. Чувстваме се добре, поддържахме добро темпо през пълните 90 минути, така че не сме далеч от най-доброто ни физическо състояние", завърши бившият играч на Ювентус.