Звездата на ЦСКА Стефано Белтраме сподели, че ситуацията с пандемията от коронавирус в България се влошава. Юношата на Ювентус даде ексклузивно интервю за сайта Juventus News 24, в което говори за обстановката у нас, както и представянето му с фланелката на „червените”.

“Ситуацията не е никак лека, защото цялото ми семейство и близките ми са в Италия. Винаги има безпокойство. Не мога да помогна на никого, дори и да искам. Няма как да се върна и в Италия, защото всичко е блокирано. Трябва да сме търпеливи и да се молим да не се случи нещо по-сериозно. Ситуацията в България също се влошава, случаите на заразени се увеличават. Забраниха ми да се прибирам в Италия, дори и да имах позволение, то няма полети”, коментира Белтраме.

„Преди да бъде спряно първенството имах силен период. Групата ме прие много добре, треньорите също. Намерих постоянство в играта си, играх във всички мачове.  За мен фланелката на Ювентус е от голямо значение. Аз съм от Ювентус откакто се интересувам от футбол. Имах късмета да играя в отбора ,който подкрепям. Трябва да благодаря на този клуб за играча, който съм днес. Мечтата ми винаги е била да се върна отново и да облека „черно-бялата” фланелка. Ще видим, сега съм в България. Най-накрая успях да премина в един много важен и престижен клуб като ЦСКА. Сега работа усилено, ще видим какво крие бъдещето”, каза още той.