Билетите за дербито между Левски и ЦСКА вече са в продажба, обявиха и от двата клуба. Срещата от последния кръг на плейофите на efbet Лига, е на 7-и юни от 18:45 часа на Националния стадион.

Ето какво написаха "сините":

"Левскари,

От днес в продажба са билетите за мача от 35-ия кръг на Първа лига срещу "ЦСКА-София". Двубоят е на 7 юни, сряда от 18:45 часа на Национален стадион "Васил Левски"!

Пропуските се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на "ПФК Левски" до 2-ри юни, в мрежата на Eventim и онлайн ТУК: https://shorturl.at/vCFIM

От 3-ти до 5-ти юни билети ще се продават от 10:00 до 19:14 часа на касите пред Сектор А на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов".

В деня на срещата, 7-ми юни билети ще се продават от 10:00 до 14:00 часа в официалния магазин на "ПФК Левски" и от 10:00 часа до края на първото полувреме на касите на Национален стадион "Васил Левски" на бул. "Гурко" и "Синьото".

Цени на билетите:

Сектор А, Ложи 3, 4 и 7: 45 лв.

Сектор А: 20 лв.

Сектор Б: 10 лв.

Децата до 7 години включително, влизат безплатно на мача, но не могат да ползват седящи места на Национален стадион „Васил Левски“.

САМО ЛЕВСКИ!"

ЦСКА също се обърна към феновете си, обявавайки продажбата на билети за гостуващата агитка.

Ето какво написаха пък "червените" на своя сайт:

"Армейци,

От днес (1 юни) стартира продажбата на билетите за двубоя от последния 35-и кръг на Първа лига между ЦСКА и Левски.

Вечното дерби на българсия футбол ще се играе в сряда (7 юни) от 18:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Привържениците на армейския клуб могат да се сдобият с пропуски за мача от касите на стадион "Българска армия", които ще работят с обичайното си работно време от 10:00 до 18:00 часа. 

Билетите могат да бъдат закупени и онлайн в мрежата на Ивентим.

Феновете на ЦСКА ще бъдат настанени в секторите "В" и "Г", а тези на противника - в секторите "А" и "Б".

Цените на билетите следните:

- Сектор "В" - 20 лв.
- Сектор "Г" - 10 лв.

Деца до 7 г. влизат на стадиона безплатно

ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ВЕЧНОТО ДЕРБИ ОТТУК!

Билетните каси на стадион "Българска армия" ще работят в сряда, четвъртък, петък, неделя, понеделник и вторник от 10:00 до 18:00 часа, а в дните на оставащите два мача до края на шампионата (събота и сряда) - от 10:00 ч. до края на първите полувремена на съответните двубои.

НЕКА ЗАЕДНО ДА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ МОМЧЕТА!

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

САМО ЦСКА!"