Ботев ще стартира прего­вори с ЦСКА в следващите дни. Врачани искат да задържат и напролет левия бек Ангел Ляс­ков. Той е преотстъпен под Околчица, но само до края на годината, съобщава вестник "Тема Спорт" в днешния си брой.

Дребничкият краен бранител се понрави с изявите си на Ботев и в клуба имат намерение да разчитат на него редовно, ако от "Армията" се съгласят да го дадат отново под наем. На този етап в ЦСКА нямат нужда от ляв бек, така че почти сигурно Лясков ще ос­тане до края на сезона.

Дотук той е записал 10 мача и 654 ми­нути, но пропусна солидна част от шампионата - 2 месе­ца между юли и септември, за­ради контузия. Лясков беше ти­туляр в последните две срещи с Черно море и Славия. През ми­налия сезон бранителят записа 14 участия за "червените" в ели­та.

В Ботев има и други прео­тстъпени състезатели - за­щитникът Деян Иванов от Левски, халфът Доминик Янков от Лудогорец и крилото Давид Рибейро, също от Разград. Очаква се двамата българи да останат и напролет, но брази­лецът Рибейро едва ли ще продължи във Враца.