ЦСКА продължава да печели мачовете си и да държи здраво първото място в класирането на efbet Лига. А най-често победите са с по 1:0. До тях се стига не и без съдействието на вратаря Густаво Бусато, който е един от най-постоянните и силно представящи се играчи на ЦСКА. Така беше и при последния минимален успех на тима на Саша Илич - срещу последния в класирането Спартак Варна, пише "Мач Телеграф". В мача на "Армията" бразилският страж на два пъти се намеси отлично. Преди почивката той спаси положение пред Жоао Марио, който изскочи сам срещу него, а през втората част смело се хвърли в краката на Родни Антуи и предотврати изравняване. Това беше 13-а "суха" мрежа за Бусато от началото на сезона.
Така той вече има една повече от Даниел Наумов от ЦСКА 1948 и само една по-малко от стража на Левски - Пламен Андреев. Като цяло кариерата на Бусато на "Армията" върви повече от добре, а "сухите" му мрежи са 50 процента. Тази срещу Спартак беше 49-а от 95 изиграни срещи. По доста показатали Бусато се движи по-добре дори от клубни легенди като Георги Велинов, Стоян Йорданов и Йордан Филипов. Джони и Филипов са допуснали в шампионатни срещи средно по 0,95 гола на мач, а Георгиев - 0,86. При Бусато този показател е 0,7. И при тримата споменати "сухите" мрежи са доста под 50 процента от изиграните срещи.
 
При Бусато този процент е 51,5. От вратарите на ЦСКА с над 50 мача в елита с най-добри показатели под рамката е Ивайло Петров-Пифа. Той пази в последния шампионски сезон на ЦСКА 2007/2008 година. За 74 двубоя в елита той допусна едва 32 гола и записа 44 "сухи" мрежи. Втори в класацията е алжирският национал Райс Мболи, който за 54 мача допусна 31 гола и записа и толкова "сухи" мрежи. Ако продължи с добрите си изяви, то Бусато може да доближи лидерите в класацията, като най-непосредствено може да изпревари предшественика си Витаутас Черняускас, който има съвсем лека преднина - 0,67 допуснати средно голове на мач срещу 0,7 за бразилеца.