Съветникът на Христо Крушарски в Локомотив Пловдив и легендарен футболист на България – Чавдар Цветков, се изказа доста остро пред Gong.bg по адрес на спортния директор на ЦСКА Стойчо Стоилов. Цветков призна, че Стоилов е обидил собственика на „смърфовете” Христо Крушарски, след като му е казал „селянин” и попита Стоилов дали е роден в Лондон.

Антон Узунов
75 снимки

Цветков определи съдийството на мача Локомотив Пловдив срещу ЦСКА като „грабеж”.

„Съдийството в мача с ЦСКА спокойно може да го определим като „грабеж”. Не ми е ясно какви ги върши шефът на съдиите и как може да праща подобни рефери да свирят мачовете. Кой е този Стойчо Стоилов и какво е постигнал във футбола, за да си позволи да обижда нашия собственик – Христо Крушарски, наричайки го селянин. Аз, по тази логика, също съм селянин, тъй като съм родом от Своге. Нека пък да попитам този Стоилов какво е направил и в Лондон ли е роден? Неговото поведение е недопустимо. Как може да се отнася по този начин към човек като Крушарски, който само дава пари за футбола у нас от собствения си джоб?”, каза Цветков пред Gong.bg.

Стойчо Стоилов

източник: lap.bg

„Стоилов не е извадил нито една стотинка, а само взима от футбола. Венци Стефанов е прав, че трябва да се уважават хората, които инвестират във футбола. Тези хора не трябва да се обиждат, а трябва да се „строят магистрали” за тях”, анонсира още Цветков.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.