Треньорът на ЦСКА - Бруно Акрапович, обяви, че отборът има готов заместник на продадения в Русия Али Соу. Същевременно специалистът заяви, че Жеферсон няма да бъде на линия за мача с Черно море, тъй като още не е напълно готов.

“Готови сме, както винаги, имаме план В и план С. План В беше Кайседо, план С Бисмарк. Единият вече е картотекиран, другият ще бъде готов следващата седмица. Играчите идват, развиват се и се продават. Ние имаме и сега много силен отбор и просто трябва да го показваме всяка седмица", заяви Акрапович на пресконференцията преди мача с Черно море. 

"Жеферсон е много близо. Той може да играе на повече позиции, но при това време искам да го пазя. Ще му дам повече почивка и когато е на 100%, ще играе. Бисмарк се раздава, уникално чувство е да го гледаш. Иска да играе, но там ситуацията е по-трудна, защото е извън Европейския съюз. Трябва следващата седмица да е готов."

Специалистът заяви, че не се притеснява от факта, че доста негови играчи са с по 4 жълти картона и при още едно официално предупреждение ще пропуснат важния сблъсък с Лудогорец

"Винаги пускам най-силния си отбор в игра. Ако влизаме в мача с мисъл за картони, ще получиш и пети. Ако някой от тях получи, имаме достатъчно играчи да ги заместят, така че не се притеснявам изобщо“, заяви Акрапович.