Бившият играч на ЦСКА - Красимир Чомаков, сподели мнението си за поражението на „червените“ от Пирин с 2:1 в София. Той направи интересен коментар за треньора Нестор Ел Маестро, който заяви след срещата, че в съблекалнята на тима е върлувал вирус и заради това отборът му е загубил от "орлетата".
 
„Доста изненадващо е, след като си победил Левски, да загубиш от Пирин Благоевград. Ел Маестро каза след мача, че е имало вирус. Искам да кажа, че този вирус е, откакто е дошъл той и продължава. За съжаление не намираме лек. Колкото и неприятно да звучи, е така. Трябва да си кажем истина и да не се заблуждаваме. Не знам каква е причината. 
 
Не мога да кажа дали Нестор Ел Маестро трябва да си тръгне. Има си ръководство, което взима тези решения. Това, което наблюдавам, не отговаря на това, което ЦСКА трябва да бъде. Този отбор и тази година не успя да се пребори да стане шампион. И тази година всичко е ясно. Не бива да хвърляме вината изцяло на треньора. Всички имат вина! За мен е необяснимо как може да играеш толкова надъхано срещу Левски, а срещу Пирин да се сгромолясаш по този начин. Респект за отбора на Пирин, защото заслужено спечелиха", заяви пред "Мач Телеграф" Чомаков.
 
Според него целта пред "червените" вече е второто място и Купата на страната.
 
"За ЦСКА остана да се бори за Купата на България и да спечели второто място, защото и него може да изпуснем, ако продължаваме така. Има още мачове до края и всичко може да се случи. Феновете искат победи, но и добра игра. Късметът покри ЦСКА в някои срещи, но не може да разчиташ само на него, когато не се предтавяш на ниво" завърши Чомаков.