ЦСКА 1948 има интерес към младия вратар Алекс Божев. В момента 18-годишният юношески национал играе като преотстъпен в Литекс от ЦСКА. Мениджърът на Божев е Иван Чворович, който е играл за Литекс, Ботев Пловдив, Левски, Лудогорец и българския национален отбор.

Договорът на Божев с ЦСКА изтича през лятото, което е дало поводи на ЦСКА 1948 да стартира преговори с него и агента му, като му е било предложено предварително споразумение да се присъедини към към отбора от Бистрица след края на сезона.

startphoto.bg
23 снимки

ЦСКА е научил за тези действия и се е опитал да предотврати преминаването на Божев в конкурентен отбор. Въпреки че бе пратен да се обиграва при ловчанлии, Божев е разочарован от даденото от „червените“ обещание, че ще му бъде даден шанс за изява. Това обаче така и не се случва, докато предложение от Германия за него също е било отхвърлено.

Ситуацията с вратарите в ЦСКА 1948 също е напрегната, тъй като се смята, че първият избор Даниел Наумов е постигнал споразумение с Левски, а резервният страж Генадий Ганев вече е бил уведомен, че няма да се разчита на него. В момента отборът на Николай Панайотов разполага с младия Петър Маринов и французина Леви Нтумба като резерва.