ЦСКА проведе последната си тренировка преди мача със Септември, който ще се изиграе в събота следобед от 17:30 часа на националния стадион „Васил Левски“. Треньорският щаб, воден от Александър Томаш, имаше възможността да изработи последни тактически детайли, но без присъствието на норвежкия футболист Улаус Скаршем. Халфът ще пропусне предстоящия мач поради лек здравословен проблем, като това бе официално потвърдено от клуба.

Ето какво съобщиха от ЦСКА на официалния си сайт:

"ЦСКА проведе последната си тренировка преди утрешния двубой със Септември от 11-тия кръг на Първа професионална лига. Заниманието се състоя следобяд на клубната база в Панчарево, като всички налични футболисти на Александър Томаш се включиха пълноценно в тренировъчния процес с изключение на Улаус Скаршем, който има лек здравословен проблем и ще пропусне предстоящия мач. Треньорският щаб използва възможността да отработи последни детайли в тактическо отношение преди сблъсъка със столичния тим.

Двубоят със Септември е утре от 17:30 ч. на националния стадион „Васил Левски“, като за първи път ЦСКА ще изиграе домакински двубой в София пред своята публика от началото на сезона. Утрешният мач е последният, в който Сектор Г ще остане затворен заради наказанието, наложено от ДК на БФС в края на миналия сезон, като феновете с абонаментни карти за този сектор ще бъдат пренасочени в Блок 10 на Сектор А."

 

подкрепя българския спорт