Стефано Белтраме вкара дебютиния си гол и ЦСКА надви с 1:0 Ботев Пловдив като домакин в мач от 22-ия кръг на българската футболна efbet Лига. Така "червените" се доближиха на две точки от Левски, който заема второто място в класирането след равенството 2:2 на "Тича" днес.

ЦСКА беше по-добрият отбор през първото полувреме и заслужено се оттегли с гол преднина на почивката, въпреки че чистите положения дойдоха след изминаването на половин час игра. В 33-та минута Евандро не успя да се разпише с удар от близо, но секунди по-късно Стефано Белтраме отбеляза дебютния си гол за "червените". Той получи топката с пета от Али Соу и се разписа с лекота, останал сам срещу Янко Георгиев.

Соу пропусна сам да вкара в 64-та минута, а седем по-късно и Белтраме направи неочаквано слаб завършек на отлична атака. Рафаел Енрике намери италианеца около пет метра пред голлинията, но той стреля в аут.

ЦСКА продължи да диктува играта до края на мача и го спечели с минималното 1:0. Така Ботев остана осми в класирането с четири точки пасив от челната шестица.