Ръководството на ЦСКА ще даде нов договор на титулярния вратар Густаво Бусато. Както е известно, още преди няколко дни стана ясно, че шефовете на „червените“ преговарят с всички играчи, чиито контракти изтичат скоро, а бразилецът е един от тях. 
 
Бусато дойде през 2019 г. от Итуано без пари и веднага се превърна в титуляр. До момента 30-годишният страж има точно 85 мача за „армейците“ (55 в първенството, 12 за Купата и Суперкупата и 18 в Европа).
 
„България е страна, в която се чувствам много добре. Тук се роди моята дъщеря. В България се промени моят живот. Моята съпруга също много харесва София и се чувства много добре. Даже не мога да кажа, че ми липсва нещо от Бразилия, защото тук и храната ми харесва и като цяло София е много спокоен град, в който се чувстваме отлично. Аз харесвам всичко тук. Имам още време, което да прекарам в този град, а той може да ни предложи още хубави моменти. Предстои да видим“, каза самият Бусато за медиите в родината си.
 
Вече втори сезон дубльор на бразилския страж е Димитър Евтимов, който се представя на ниво, когато му се налага да замества по-опитния си колега. / "Мач Телеграф"
 
Още новини - четете в днешния брой на "Мач Телеграф"