ЦСКА се готви за сериозна зимна селекция, с която ще иска да спрат хегемонията на Лудогорец в efbet Лига. След вчерашното равенство „орлите“ с ЦСКА 1948 стана ясно, че тимът на Саша Илич ще влезе в борбата за златните медали от по-добра позиция спрямо миналия сезон. Тогава отборът зимува на две точки от върха, но сега разградчани изостават с 5 точки от „червените“, но предстои да изиграят отложените си срещи със Славия и Левски. Дори и да ги спечелят обаче, те ще имат само точка аванс пред столичани.

start-photo.bg
96 снимки

Очакванията са на „Армията“ да се подсилят във всички линии по време на дългото прекъсване в шампионата. Те вече са набелязали конкретни футболисти, като с някои от тях дори са водени преговори. Ръководството на „червените“ искат още до края на годината да бъдат взети поне двама нови играчи, които да започнат подготовка с тима на Илич.

Сред задължителните придобивки ще бъдат централен защитник, полузащитник и нападател. Различни информации сочат, че сред набелязаните играчи има скандинавски бранител и бразилски плеймейкър. На „Българска армия“ следят и вратари, които могат да заменят 32-годишния Густаво Бусато от следващия сезон. Със сигурност ще има и изходящи трансфери, като тима ще напуснат поне двама футболисти.