Вицешампионът ЦСКА разглежда три варианта за нов нападател след продажбата на Дюкенс Назон, напускането на Майкъл Естрада и раздялата с Браян Морено. В настоящия момент алтернативите на Фернандо Каранга и Матиас Фаетон в атака са ограничени, като Данило Асприля не е в най-добрата си форма.

ЦСКА се е ориентирал към българския пазар, търсейки нападател под наем с опция за закупуването му. Целта е новият нападател да бъде резерва на Каранга и Фаетон, а също така да играе, ако някой от тях е наказан или контузен.

start-photo.bg
98 снимки

Двама от разглежданите играчи са 24-годишният камерунец с френски паспорт Вини Трибуле от Берое и 23-годишният французин Юго Комано от Пирин Благоевград. Трибуле, чийто договор с Берое изтича в края на сезона, беше обект на интерес още от страна на ЦСКА 1948 и Левски. Комано, от друга страна, се присъедини към Пирин от Дунав Русе в началото на сезона. 

„Червените“ разглеждат и възможността за подсилване с чуждестранен играч, агентът на когото държи правата на Тобиас Хайнц. ЦСКА обаче разполага с ограничено време относно търсенето си на нов нападател, тъй като трансферният прозорец затваря на 29 февруари.