Новината за затварянето на столичните стадиони е повече от неприятна за ЦСКА, Левски, Славия, Локо Сф, ЦСКА 1948 и останалите столични клубове. Но без никакво съмнение най-потърпевш е отборът на Стойчо Младенов.

Защо? Защото до следващата пауза в първенството – около 10 ноември, „армейците“ имат цели 5 домакинства във всички турнири. Взимаме този отрязък от време, защото едва ли обстановката с коронавируса в столицата ще се промени драстично в следващите 2-3 седмици. Домакинствата на ЦСКА са срещу Ботев Пд в неделя, на Заря Луганск другия четвъртък, на Арда за Купата на България на 28 октомври, на Локо Пд на 31 октомври и на ЦСКА 1948 на 6 ноември. Това са 5 срещи, като всяка е с изключителна важност за „армейците“. Реално отборът не влиза при равни начала с конкурентите си в Първа лига – Лудогорец и Ботев Пд.

Защото поне за момента на техните домакински мачове ще има 30% публика. Друг е въпросът, че сега за пръв път, откакто сме в пандемия, се затварят стадиони по области, а не в цялата страна, както беше преди около година.

Домакинските мачове на ЦСКА до другата пауза

17.10     ЦСКА - Ботев Пд             ПЛ

21.10     ЦСКА – Заря     ЛК

28.10     ЦСКА – Арда    К

31.10     ЦСКА – Локо Пд             ПЛ

06.11     ЦСКА – ЦСКА 1948         ПЛ