ЦСКА е напът да нанесе огромен удар по вечния си съперник Левски, отмъквайки под носа вратаря Даниел Наумов, пише днес в. „Мач Телеграф“. 

Националът имаше предварителна договорка със „сините“ и трябваше да подпише с тях на 1 юли, когато става свободен агент, след като договорът му с ЦСКА 1948 изтича. Плановете на Левски бяха именно Наумов да бъде титулярен вратар през следващия сезон, но в последния момент на сцената са се появили от ЦСКА и с по-добра оферта са успели да привлекат вратаря.

„Нищо не мога да кажа. Не коментирам“, заяви пред „Блиц“ Наумов, като по този начин нито потвърди, нито отрече голямата новина.

Той е родом от Гоце Делчев, но много малък отива в школата на ЦСКА. Когато обаче е на 17 години се премества в Лудогорец. В Разград не успява да стане титуляр и след кратък престой във Верея, се озовава в ЦСКА 1948.

За „червените“ записва 120 мача, като същевременно изиграва и 10 срещи за националния тим на България. Към Наумов имаше интерес от чужди клубове, но в крайна сметка той ще остане в ЦСКА.