Отборът на ЦСКА се завръща към ангажиментите си в родната efbet Лига с гостуване на Ботев във Враца. Двубоят от 8-ия кръг е с начален час 18:15 и може да го наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Всички голове и интересни моменти от срещата на стадион „Христо Ботев” може да намерите в Gong.bg.

Футболистите на Стойчо Младенов допуснаха тежко поражение от Рома в Лигата на конференциите и днес ще се опитат да се завърнат на победния път.Заради големия брой контузени състезатели в редиците на гостите се очаква специалистът да направи само леки промени в състава си.

Най-добрата новина за столичани е, че в тима се завръща нападателят Жорди Кайседо, който бе наказан и не игра в мача в Рома. Извън строя остават Амос Юга, Жеферсон, Мено Кох и Тибо Вион.

Представянето на ЦСКА и Ботев Враца в шампионата е на двата полюса. „Червените” са в серия от пет шампионатни мача без загуба, докато домакините не познават вкуса на победата в четири поредни срещи, въпреки силния старт на сезона. Ботев Враца е силен домакин през този сезон и не е допускал поражение на „Христо Ботев”. В същото време пък ЦСКА няма загубена точка при визита от началото на шампионата.

18:45 БОТЕВ ВР – ЦСКА 0:0

Стадион: „Христо Ботев”, Враца

Рефер: Станимир Тренчев

Вероятни състави:

Ботев Враца: Костов, Христов, Ничев, Миланов, Николов, Георгиев, Сержиньо, Маринов, Матеус, Ненов, Бабунски

Резерви: Хр. Георгиев, Виейра, Бауренски, Гаврилов, В. Василев, Г. Николов, Кр. Тодоров

Старши треньор: Даниел Моралес

ЦСКА: Бусато Турицов, Матей, Лам, Мазику, Мухар, Дончев, Йомов, Кери, Вилдсхут, Кайседо

Резерви: Евтимов, Гълъбов, Баи, Варела, Чатакович, К. Кръстев, Ахмедов

Старши треньор: Стойчо Младденов