Вицешампионът ЦСКА обяви ден на отворените врати преди двубоя с Лудогорец в неделя (10 декември). Както е известно, „орлите“ ще бъде последна на стадион „Българска армия“ в този му вид, тъй като след нея ще започнат процедури за разрушителни дейности, както и избор на строител за новото съоръжение.

В събота (9 декември) „червените“ привърженици ще имат възможност за последен път да видят „Армията“ отвътре. От клуба ще осигурят достъп на феновете до терена, съблекалнята и стаичката на бай Добри.

Ето какво написаха от ЦСКА:

Като за последно! На 09.12.23 г., ден преди последния мач на ЦСКА на "Българска армия", стадионът ще отвори врати за всички фенове на отбора!

Ще имате възможност за последен път да видите съоръжението отвътре. Ще бъде осигурен достъп до:

терена, на който са се играли паметни мачове;

съблекалнята, в която години наред са се помещавали велики „армейски“ имена;

между 10 -12 ч. за първи път привържениците ще могат да надникнат и в легендарната стаичка на бай Добри, все още съхраняваща паметни спомени от историята на „червения клуб“;

залата за пресконференции, в която с емоции са говорили десетки треньори и футболисти. Ще имате възможност да седнете на техните места и да се снимате за спомен

Контролната стая, от която са изписвани паметни резултати на легендарното табло. Отново там ще видите и чертежите на старото съоръжение - ръчно разчертани на стотици страници стара хартия.

Очакват ви и други изненади и приятни моменти!