ЦСКА официално ще премахне тирето от името си. Това съобщи адвокатът на клуба - Станислав Трендафилов, който призна, че на днешното Общо събрание акционерите са решили промяна на името на клуба. 

"В точка "Разни" акционерите са взели решението да се промени името на клуба, като се махне прословутото тире и се върне старото име. От понеделник започва юридическата процедура. Изготвяме документацията, внасяме в търговския регистър и вписваме новото име", заяви Трендафилов пред медиите на "Българска армия".

Lap.bg
7 снимки

"Живот и здраве, другата или най-късно по-другата седмица би трябвало ЦСКА да е с автентичното си име. Дано вписването излезе и да нямаме проблеми, като за мача с Лудогорец да имаме оригиналния автентичен ЦСКА." 

До законова възможност за подобна промяната се стигна, след като настоящото ръководство изкупи емблемата, символите и всички активи и пасиви на фалиралото дружество срещу 8 млн лева.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.