От ЦСКА вече са започнали работа за предстоящия зимен лагер и най-вече по избора на дестинация, където отборът да се подготвя и да играе контроли. В постоянно променящата се епидемична обстановка на Стария континент червените обмислят и една нетрадиционна локация – Малта. 

Досега малката островна държава никога не е подслонявала "червените" за тяхна подготовка. За сметка на това Левски проведе лагер на малтийска земя в началото на 2018-а.

Антон Узунов
90 снимки


Последните четири зимни подготовки на ЦСКА неизменно бяха свързани с Испания, като през 2018 и 2020 година "червените" имаха и първи камп в Турция, където наблягаха на физическите тренировки.

В испанския курорт Марбея пък се акцентираше върху контролите и именно заради по-силните съперници в спарингите иберийската страна бе предпочитана.

Всичко зависи от развитието на епидемичната обстановка не само у нас. Не е изключено, ако ситуацията се усложни, ЦСКА да си остане в България по време на цялата зимна пауза. Лагерът в чужбина, ако има такъв, ще започне не по-рано от 17 януари.